Dr. Koppány - állatorvosi rendelő és kutyakozmetika Érd

állatorvos - ivartalanítás - kutyakozmetika - állatgyógyszertár - Acana és Hill's állateledelek és gyógytápok

Akciós ivartalanítási árak
Kandúr macska
8.000 Ft
Nőstény macska 12.000 Ft
Kan kutya
10 kg> 10-20 kg 20-30 kg 30 kg<
16.000 Ft 18.000 Ft 20.000 Ft 22.000 Ft
Szuka kutya
10 kg> 10-20 kg 20-30 kg 30-40 kg 40 kg<
22.000 Ft 24.000 Ft 26.000 Ft 30.000 Ft 34.000

Ivartalanítási akció!

Az ivartalanítást állatvédelmi okokból nagyon fontosnak tartjuk. Emiatt kutyák, macskák és egyéb kisállatok ivartalanítását kedvező áron vállaljuk.

Az operációkat a lehető legmagasabb színvonalon, altatógéppel történő altatásban végezzük.

A műtét előtt egyeztetett időpontban történik az állat díjmentes általános vizsgálata, amely során az állatorvos részletezi a műtét és a szükséges utókezelés menetét.

Az állat szövődmény- és fájdalommentes gyógyulása érdekében néhány napra antibiotikum és fájdalomcsillapító gyógyszer (hozzávetőlegesen 1000-3000 Ft) szedését javasoljuk, emellett védőgallér (600-3200 Ft) viselése is ajánlott a varratszedésig. A gyógyszerek és a védőgallér állatpatikánkban megvásárolhatóak.

A műtét alatt felhasznált vénakanül, infúzió és injekciós gyógyszerek (antbiotikum, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő) költségét a műtéti ár tartalmazza, a varratszedés díjmentes.

Előrehaladottan vemhes, gennyes méhgyulladásban szenvedő állat ivartalanítása az akciós műtéti áron felül további költséggel jár. Az állat állapotától függően néhány napos utókezelés is szükséges lehet, amelyet nem foglal magában a műtéti ár.

Bejelentkezés telefonon, vagy személyesen a recepción!

 

Fogkőleszedés után

Fogkőleszedés előtt

 

A fogászati betegségek megelőzése kutyáknál, cicáknál is nagyon fontos. Ennek részét képezi az időszakonként állatorvos által végzett fogkő-eltávolítás is.

 

 

 

 

Soroltási kedvezmény - Hűségkártya!

Amennyiben az általunk javasolt teljes oltási sor nálunk történik, hűségkártyát adunk, amely örökös 10 %-os kedvezményt jelent a kölyökállat számára a kezelések árából!

Alomoltási kedvezmény!

Több kisállat beoltása esetén akciós árakkal várjuk Önöket!

Microchip beültetési akció!

Microchip beültetés regisztrációval, általános vizsgálattal együtt:

6.500,-Ft helyett 4.500,-Ft

Microchip beültetés regisztrációval, egyidejű védőoltás beadása esetén:

3.500,-Ft + a védőoltás ára

Microchip beültetés regisztrációval, háznál:

3.500,- Ft + kiszállási díj

Időskori szűrővizsgálat csomag!

Kedvenceink egészségmegőrzésében - éppúidős kutyagy, mint az embereknél - sokkal fontosabb lenne a megelőzés, mint a gyógykezelés. Az idő előrehaladtával az állatoknál is számos betegség kockázata megnő. Azonban ezeknek a betegségeknek a felismerése általában csak akkor történik meg, mikor a tünetek már súlyosak, a kezelés pedig csak részleges hatékonyságú. A fogászati problémák igen gyakoriak, a szív teljesítőképessége csökkenhet, kutyáknál a mozgásszervi panaszok, macskáknál a húgyúti problémák nagyon elterjedtek. A mindkét fajban igen gyakori elhízás is súlyosbíthatja a tüneteket.

Annak érdekében, hogy a betegségek még a tünetek súlyosbodása (sőt megjelenése) előtt kimutathatók legyenek, az idős állatok évente-félévente végzett részletes kivizsgálása javasolt. Újrainduló „Időskori Szűrővizsgálat Csomag” akciónk ehhez nyújt az idősödő kedvencek gazdijainak segítséget.

A Csomag tartalma:

  • - Részletes fizikális klinikai vizsgálat (5000 Ft)idős macska
  • - Fogászati vizsgálat
  • - Testsúlykontroll
  • - Senior tanácsadás
  • - Vér- és vizeletvizsgálat (teljes vérkép és vérbiokémiai vizsgálat) helyben (7500 Ft)
  • - Macskák esetében Macska-AIDS (FIV) és Macskaleukózis (FeLV)-vírusszűrés (5000 Ft)
  • - Vércukor-vizsgálat helyben (1000 Ft)
  • - Röntgen- vagy ultrahang-vizsgálat (a fajtól, fajtától, tünetektől függően az állatorvos választja) (5000 Ft)
  • - Féreghajtás (500-2500 Ft)

A Csomag ára kutyáknál átlagosan 20.000 Ft, macskák esetében 24.000 Ft helyett most egységesen 13.000 Ft.

A szűrővizsgálathoz időpont egyeztetés szükséges.

Macska vírusszűrési akció!

Az elmúlt években azt tapasztaltuk, hogy sajnálatos módon a legtöbb hozzánk érkező, súlyosan beteg cica Macskaleukózis (FeLV) vagy Macska-AIDS (FIV) vírussal fertőzött. Sokszor ez az indoka annak is, hogy a cicát véglegesen el kell altatni, mert állapota annyira leromlik, amely fájdalmat, szenvedést okozna számára.

Mivel az említett betegségek ellen lehet védekezni, úgy döntöttünk, figyelemfelkeltő kampányt indítunk annak érdekében, hogy a betegséget minél több gazdi meg tudja előzni!

Az említett vírusfertőzések a kertes házas övezetekben (pl.: Érd környékén) élő, nagy területeket bejáró cicák között nagyon gyakoriak.

Mivel közvetlen érintkezéssel (karmolás, harapás, közös etetőtál-használat útján) terjednek, ezért a nem ivartalanított, kóborló cicák (főleg a kandúrok) fertőződnek a leggyakrabban.

Tehát megelőzésképp a cicákat ivartalanítani kell, így kevesebbet fognak kóborolni, és beteg, kóbor macskákkal érintkezni.

Mivel a vírusok évekig tünetmentesen jelen lehetnek a szervezetben, ezért minden, kertbe kijáró cica szűrővizsgálata javasolt. A vírusteszt rendelőnkben, helyben, rövid időn belül elvégezhető.

A vírusszűrési akció keretében vizsgálati díjat nem számolunk fel, csak a vérvétel és a vérteszt árát kell kifizetni (1500 + 5000 Ft).

A Macskaleukózis-vírus ellen létezik védőoltás, ezért minden, még nem fertőzött cica beoltása javasolt.

Az akció keretében a szűrővizsgálaton átesett cicák számára a leukózis elleni védőoltás kedvezményes áron elérhető (6000 Ft helyett 5200 Ft).

Amennyiben a teszt pozitív eredményt adna, minél korábban elkezdhető a megfelelő kezelés, amely ebben a stádiumban még sokkal hatékonyabb lehet.

Akciónkat macska-tenyésztők figyelmébe is ajánljuk, hiszen a tenyészállományok Macskaleukózis és Macska-AIDS-mentessége alapvető fontosságú.

 

Dr. Koppány Ágnes állatorvos | Dr. Benczik Attila állatorvos | Dr. Paulina Anna állatorvos


2030 Érd, Budai út 15. | tel: +36-23-361-278


© Minden jog fenntartva 2010. | oldaltérkép | honlapkészítés | konyhabútor