1/4

tájékoztatás

 

A koronavírussal összefüggésben az alábbiakról tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket.

 

Továbbra is fenntartjuk a hétköznapi egész napos nyitvatartásunkat (8-20 óra), hétvégén pedig 10-16 óra között várjuk pácienseinket.

 

Minden hozzánk fordulót ezután is a legjobb tudásunk szerint látunk el. Az alapellátás mellett műszeres kiegészítő vizsgálatokat (röntgen, ultrahang, endoszkóp), műtétéket továbbra is végzünk. Laborvizsgálatok folyamatosak. Patikánk képes ellátni mindenkit gyógyszerrel, féreghajtóval, bolha-és kullancs ellenes szerekkel, szívféreg megelőző tablettákkal.

 

Mindannyiunk egészségvédelme érdekében jelenleg sem a váróban, sem a kezelőkben nem tartózkodhat gazdi, a kisállatokat a bejáratnál vesszük át vizsgálatra, kezelésre, ott történik az eredmények megbeszélése és a fizetés is. Köszönjük megértésüket.

 

Kérünk mindenkit, hogy a rendelőbe érkezésük előtt jelentkezzenek be elérhetőségeinken, időpontra érkezzenek. Az elérhetőségeinket bővítettük, egy új rendelőn kívüli infó számunkon is fogadjuk hívását. Az oldal alján minden elérhetőségünk megtalálható.

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a patikai szereket (tízezer forint feletti megrendelés esetén szállítási díj nélkül) házhoz szállítjuk.

 

Fizetési lehetőségeket bővítettük, így a készpénzen kívül, érintésmentes bankkártyával, banki előre utalással, és otthonról bankkártyával is lehet fizetni. Kiszállítás esetén az elküldött online számlát előre fizetéssel kérjük rendezni, igy elkerülhető a személyes kontaktus.

 

Kérjük, hogy facebook oldalunkon kövessék friss híreinket, mivel további kedvezményeket fogunk bejelenteni, amivel támogatni szeretnénk a felelős állattartó gazdikat, és kis pácienseinket.

 

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

 

Városközponti Állatorvosi Rendelőintézet

Szívféreg esetszámláló

Elvégzett tesztek

0 0 1 6 8

amelyből pozitív

0 0 0 2 0

Frissítve :2020.04,30.

 
 

szolgáltatásaink

© 2019 Készítette Krysz  wix.com segítségével.

kapcsolat

Cím:

2030 Érd Budai út 15.

​​Email:

var.allatorvoserd@gmail.com

Telefon:

+36 23 585 800

+36 30 5585 800

+36 30 5700 090 (átmeneti külsős kolléga)

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek:

08:00 - 20:00

Szombat-Vasárnap :

10:00 - 16:00