top of page
91702723_2369013653390769_30317751217034

Macska ivartalanítási programot indítunk rendelőintézetünkben

Segítséget ajánlunk azoknak akik ebben a nehéz helyzetben az állataikról is szeretnének gondoskodni és kedvencük ivartalanítását tervezik.
Sajnos sokan vannak, akik elvesztették munkájukat, fizetés nélküli szabadságon vannak, vagy otthon maradásra kényszerültek.

Összefogásra buzdítunk mindenkit, azért hogy segítsük egymást.

Ennek keretében tavasszal 100 macska ivartalanítását vállaljuk, elsősorban érdi lakosok számára. A műtéteket továbbra is rendelőintézeti-kórházi ellátási színvonalon végezzük.
Ugyanakkor a támogatott ivartalanításért fizetendő összeget jelentősen mérsékeltük.

KANDÚR MACSKA 5.000 FORINT
NŐSTÉNY MACSKA 10.000 FORINT

Kérjük, azokat akik tehetik további befizetéssel támogassák kezdeményezésünket, ezzel másokat is hozzásegítve, hogy állataikról megfelelően gondoskodhassanak.

Az ivartalanításon túl ugyanis szeretnénk minden cicának féreghajtót, bolha, kullancs, atka ellenes szert is biztosítani, hogy így komplett ellátást kaphassanak.

Segítünk a szállításban.
Ha nem mozdulna ki otthonából elmegyünk kedvencéért és a műtét után vissza is visszük. Ha igényli a szolgáltatást, akkor kérjük, hogy cicáját helyezze egy biztonságos szállítódobozba és készítse mellé az oltási könyvét. A dobozt a visszaszállítás előtt fertőtlenítjük, kollégánk maszkban és kesztyűben megy Önökhöz. (A szállítás díja 900 forint.)

A számla fizetését online módon otthonról utalással vagy bankkártyával is intézheti, így elkerülhetjük a személyes
kontaktusokat is.

Segítsük egymást!

Városközponti Állatorvosi Rendelőintézet

bottom of page