top of page

Műszeres diagnosztika

Mi a Városközponti Állatorvosi Rendelőintézetben különösen fontosnak tartjuk, hogy rendelkezzünk a legújabb és legmodernebb berendezésekkel és műszerekkel, amivel az alap vizsgálatokat ki tudjuk egészíteni és olyan plusz információkat kapunk a páciensünkről, amit egyébként nem fedeznénk fel.
Minél több kiegészítő vizsgálatot van mód elvégezni, annál pontosabb diagnózist és kezelési tervet tudunk felállítani és pontosabban tudjuk megbecsülni a várható kimenetelt is.

Rendelőintézetünkben a diagnózis alapján történő kezelés álláspontját képviseljük!
Ehhez szükséges teljes eszközparkkal rendelkezünk, a legújabb fejlesztéseket is figyelembe véve.
Kollégáink magas szintű ismeretekkel rendelkeznek ezek használatához és a kiértékeléséhez, amely tudásukat továbbképzéseken rendszeresen bővítik.

Kiegészítő vizsgáló műszereink digitálisak, tehát az eredmények azonnal rendelkezésre állnak. A Gazdi részletes véleményt, leletet kap kézhez.
Saját pácienseink vizsgálata mellett a környékbeli rendelők kiegészítő vizsgálatokra küldött betegeit is ellátjuk.
Digitális röntgen berendezésünkkel lehetőségünk van betekinteni a testüregekbe biztonságos és teljesen fajdalommentes módon, hogy képet kapjunk azokról a hasi és mellkasi szervekről, amelyeket egyébként nem látnánk.
Ezért ez egy nagyon gyakran használt állatorvosi diagnosztikai eszköz, amivel fontos információkat kaphatunk a páciensünk állapotáról.
A legmodernebb állatorvosi ultrahang készülékünkkel minden hasűri szervre kiterjedő vizsgálatot el tudunk végezni. További segítséget adhat az egészségi állapot felméréséhez.
A szív vizsgálatának egyik elsőrendű fontosságú eszköze szintén az ultrahang. Elsősorban a szív eredetű panaszok kivizsgálásában és a gyógykezelés nyomon követésében használjuk ezt a vizsgálatot.
Legújabb szakvizsgálati kiegészítő módszerünk az állatorvoslásban az endoszkóp.
Büszkén számolhatunk be arról, hogy a Városközponti Állatorvosi Rendelőintézetben az állatorvosi rendelők között különlegességnek számító endoszkópos szakvizsgálatok is bevezetésre kerültek.
Az állatorvosi endoszkópos vizsgálatokhoz különleges szaktudásra és több érzékeny, egyedi műszerre és eszközre van szükség. Elkötelezettek vagyunk, hogy a szakvizsgálatok egyre bővülő körét tudjuk biztosítani, és a környék endoszkópos állatorvosi centrumát tudjuk létrehozni.
Ezzel a technikával sebészeti feltárás nélkül kinagyított képet kapunk az üreges szervek belsejéből, egy különleges optikai berendezés és egy speciális külső monitor segítségével.
Ez a technika nemcsak a modern állatorvosi diagnosztikában fontos, hanem például sebészi feltárás nélkül lehetőséget adhat arra, hogy egy lenyelt tárgyat eltávolítsunk a gyomorból. Az eljárás előnye, hogy lehetőséget ad a sebészi beavatkozás, a hosszadalmas sebgyógyulás elkerülésére.
Mi itt a Városközponti Állatorvosi Rendelőintézetben minden erőnkkel azon vagyunk, hogy pácienseinknek ezen a téren is a legmagasabb színvonalú ellátást tudjuk biztosítani.

bottom of page