top of page

Szakrendeléseink

A Városközponti Állatorvosi Rendelőintézet szakellátó intézményként működik, ami egy magasabb szintű állatorvosi ellátás biztosítását jelenti.

Az alapellátáson túl több állatfaj (kutya, macska, egzotikus) részére végzünk speciális vizsgálatokat, tartunk szakrendeléseket.

Rendelkezésre állnak az ehhez szükséges diagnosztikai eszközök (röntgen, ultrahang, endoszkóp), és a több szakirányú képzettséggel rendelkező állatorvos kollégáink.

Az állatorvosi ellátás is egy szakosodási folyamaton megy át, hiszen a modern diagnosztikai berendezések használatával és az állatorvosi tudományok rohamos fejlődésével együtt jár az, hogy minden állatorvos nem adhat mindenre megoldást.

Mi fontosnak tartjuk, hogy az alapellátáson túli igényeket is ki tudjuk elégíteni, olyan esetekben is segítséget tudjunk nyújtani, amikor szakorvosi szintű állatorvosi diagnosztikára, ellátásra, műszeres vizsgálatokra, több kolléga együttes munkájára van szükség.

A folyamatos állatorvosi és asszisztensi képzések, műszerfejlesztések, újabb szakrendelések beindítása adhat garanciát arra, hogy ezeknek a kihívásoknak meg tudjunk felelni.

 

Szakrendeléseinkről itt tájékozódhat:

Bőrgyógyászat

dr. Váraljai Orsolya

Sebészet

dr. Benczik Attila

Hasi ultrahang

dr. Várallyay Zsolt

dr. Váraljai Orsolya

Szívultrahang

dr. Várallyai Zsolt

dr. Váraljai Orsolya

Endoszkóp

dr. Bedi Dóra

Ortopédia, traumatológia

dr. Várallyay Zsolt

dr. Benczik Attila

Neurológia

dr. Balogh Éva

Egzotikus

dr. Lipka Zsuzsanna

Akupunktúra 

dr. Balogh Éva

 

A szakvizsgálatokra minden esetben előzetes időpont egyeztetés szükséges!

bottom of page